Aanbevelingen

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 2 recensies
Bij Hart voor burn-out krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding met alle rust en alles wat daarbij komt kijken. Mevrouw Abrahamian is een gedreven, gepassioneerde en een zeer betrokken persoon. Ze heeft persoonlijke ervaring op het gebied van burn-out. Ze heeft zelf ervaren wat een burn-out inhoudt. Dus zeer de moeite waard om een gesprek aan te gaan ter voorkoming van of van burn-out af te komen. Ze is zeker een ervaringsdeskundige.
Soeniel Soeniel
Soeniel Soeniel
13 Maart 2023
Deelgenomen aan verschillende workshops. Heel interactief, professioneel, veel inzichten gekregen.
Wahan Militonian
Wahan Militonian
13 Maart 2023

“Gaiane is een kundige, hartelijke en betrokken persoon die je kan helpen tot nieuwe inzichten te komen over stress”.

“Ik vond het fijn om jouw Masterclass te hebben gevolgd. Het heeft mij extra handvaten gegeven voor het omgaan met drukke periodes. Eigenlijk weet ik het zelf ook wel maar jij hebt een andere kijk op gegeven wat soms makkelijker maakt om het toe te passen”.

Gaiane’s masterclass is een absolute aanrader! Vrouw die met passie, kennis en veel warmte overbrengt wat de echte oorzaak van burn-out is. Boeiend, verhelderend, professioneel en liefdevol. Ze heeft haar eigen onderzoek gedaan én een veelbelovende totaalaanpak ontwikkeld voor burn-out preventie en herstel. Ik beveel haar als mens en als coach van harte aan!

Diana Mos

Zou je mijn masterclass aanraden? Waarom wel of niet.

“Jazeker, het maakt je bewust van je eigen lijf en gedachtes en wat voor invloed dat eigenlijk heeft op je leven en gemoedstoestand. Als je de tips van Gaiane toepast, merk je wat er eigenlijk allemaal in je omgaat en wat je doet. Wees je bewust van jezelf en wees lief voor jezelf!”

Marjolein

“De masterclass die ik bij Gaiane heb gevolgd was erg inspirerend. Zij weet je op een hele toegankelijke manier mee te nemen en aan het denken te zetten over de oorzaak én de gevolgen van een burn out. Haar aanpak vind ik liefdevol prikkelend en sensitief uitdagend. Haar missie ondersteun ik en ik kan Gaiane van harte aanbevelen.”

Download heb e-boek

Kies voor jezelf

De eerste stappen naar definitief herstel van je burn-out