De HART methode

 De HART-methode

Via de HART-methode werk je systematisch aan je herstel.
HART staat voor:

Herkennen: deze fase begint al bij het intakegesprek. Tijdens het traject maken we kennis met elkaar en luister ik naar je verhaal. Zo komen we tot de kern van je klachten: wat zijn jouw signalen? Hoe herken je die? En wat vertellen ze je?

Accepteren: vervolgens richten we ons op het accepteren dat je door je burn-out minder energie hebt om normaal te functioneren. Dit is een belangrijke stap richting je herstel.

Reactiveren: we werken in deze fase aan je fysieke, mentale en emotionele vitaliteit. Stap voor stap word je steeds sterker. Allemaal in jouw tempo: zorgvuldigheid en duurzaamheid staan voorop.

Transformeren: na dit traject ben je niet weer de oude, maar juist ‘de nieuwe’. Je hebt nieuwe inzichten opgedaan, je kunt signalen herkennen en ermee aan de slag gaan. Je bent veerkrachtig, zacht voor jezelf en kent je grenzen.

Een brede aanpak

Binnen de HART-methode is er aandacht voor zowel je fysieke als je mentaal-emotionele gesteldheid. Alles staat immers met elkaar in verbinding. Je ervaringen, je overtuigingen, je leefstijl; alles heeft invloed op jouw gezondheid en je welzijn.

De HART-methode werkt daarom met een brede aanpak:

  • Een bodycheck om tekorten in je lichaam in kaart te brengen
  • Een mindscan, een breinmeting om je mentale en fysieke vitaliteit in kaart te brengen
  • Emotie- en Pijn Reset
  • Beeldende therapie
  • Muziek therapie
  • Bewegen op maat
  • Advies over voeding en leefstijl
  • Aandacht voor je sociale omgeving, met o.m. een informatiebijeenkomst

Maak een afspraak

Dankzij de HART-methode word je fysiek en mentaal-emotioneel weer vitaal, sterk en veerkrachtig. Je krijgt beter inzicht in de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen zakelijk en privé.

Nieuwsgierig en wil je weten wat ik voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor het HART-gesprek! Klik hier om de eerste stap op weg naar een gezonde toekomst te zetten!