Duurzaam
Vitaliteits- en Business Coach  

Jouw werkgeluk begint bij jezelf

Duurzaam
Vitaliteits- en Business Coach 

Jouw werkgeluk begint bij jezelf
Wanneer je niet lekker in je vel zit of wanneer je niet zo goed weet wat je met je loopbaan wilt dan kan dat impact hebben op jouw gezondheid. Jouw gezondheid heeft weer invloed op jouw werkgeluk. En voor je het weet, zit je in een vicieuze cirkel waar je maar rondjes blijft draaien.

Je vindt het lastig om de juiste keuze te maken. Je twijfelt en dat maakt je onzeker. Je wilt verder, je wilt graag stappen zetten. Alles kost je energie maar je komt niet verder.

Daar help ik jou graag bij
Als Vitaliteits- en Business Coach ben ik toegewijd aan het begeleiden van individuen en groepen naar duurzaam werk. Of je nu je eigen onderneming wilt starten of een positieve impact wilt maken binnen een organisatie, je krijgt ondersteuning bij elke stap op weg naar duurzaam werkgeluk. 

Vitaliteit en Duurzaam Werkgeluk
Ik geloof dat duurzaam werkgeluk niet los staat van je mindset, je mentale en fysieke gesteldheid. Ik sta voor het lange termijn werkgeluk. Daarom heb ik een unieke aanpak ontwikkeld waarbij Vitaliteit en Business aan elkaar gekoppeld zijn. Tijdens de begeleiding naar duurzaam werkgeluk krijg je ook aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid. Dat stelt je in staat om veerkrachtig te zijn in een snel veranderde omgeving en onzekere tijden. 

Waarom kies je voor Duurzaam Vitaliteits- en Business Coach

  • Persoonlijke begeleiding: Je ontvangt persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Door middel van diepgaande gesprekken en oefeningen help ik je om inzicht te krijgen in je passies en talenten, zodat je beter kunt bepalen welke keuze het beste bij jou past. 
  • Ontdek jouw unieke kracht: Samen met jou ontdekken we jouw unieke kracht en potentieel. We onderzoeken samen onderzoeken wat jou onderscheidt van anderen en hoe je jouw sterke punten kunt benutten in je business. Door je bewust te worden van je eigen waarde, kun je zelfverzekerde beslissingen nemen en een werk nastreven die echt bij je past. Dat zorgt voor duurzaam werkgeluk. 
  • Balans en Vitaliteit: Balans en vitaliteit zijn heel belangrijk in jouw loopbaan. Je wordt begeleid bij het creëren van een gezonde en duurzame werk-privébalans, zodat je energie en voldoening haalt uit zowel je werk als je persoonlijke leven. We gaan samen op zoek naar effectieve strategieën om stress te verminderen, burn-out te voorkomen en jouw vitaliteit te versterken.
  • Doelgerichte actieplannen: Samen zullen we doelgerichte actieplannen opstellen die jou in staat stellen om concrete stappen te zetten richting jouw gewenste loopbaan. Je krijgt ondersteuning bij het identificeren van obstakels en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen. Met onze begeleiding blijf je gefocust en gemotiveerd om jouw doelen te bereiken.
  • Langdurige resultaten: Vitaliteits- en Business Coaching is gericht op het behalen van langdurige resultaten. Je wilt immers niet alleen korte termijn succes ervaren, maar ook dat je duurzaam werkgeluk vindt op de lange termijn. Samen zorgen we ervoor dat niet alleen jouw directe doelen bereikt worden, maar ook om vaardigheden en inzichten te ontwikkelen die je gedurende jouw hele loopbaan kunt blijven toepassen.

Over mij

Ik ben Gaiane Abrahamian, moeder van 2 kinderen. Mijn roots liggen in Armenië. Vanaf mijn bijna 16de mocht ik mijn leven verder vorm geven in Nederland. Toen ik 4 jaar in Nederland was, richtte ik de eerste Armeense jongeren vereniging in Nederland op. 

Na mijn opleiding MER (Management Economie en Recht) heb ik gewerkt bij een notarissenkantoor en daarna bij een overheidsinstelling in verschillende functies, zo ook een aantal jaar in Ondernemingsraad mijn bijdrage mogen leveren.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk in stress en burn-out, loopbaanbegeleiding en integraal orthomoleculaire therapie. Ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Alles beïnvloedt elkaar. Of het gaat om privé en werk, mentale of fysieke gezondheid…alles is nauw met elkaar verbonden. 

Als tiener je leven vanaf nul opzetten en nu als een ondernemer anderen coachen vereist veel moed, doorzettingsvermogen, volharding en nog veel meer, nietwaar? 

Ervaring genoeg maar daar blijft het niet bij. Ik heb intussen veel verschillende opleidingen gevolgd, zoals ‘Kleurrijk Leiderschap’. Mijn gereedschapskist is vol verschillende waardevolle gereedschappen. 

Mijn missie is om jou gezond en gelukkig te zien en daar help ik graag bij. 

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder!  Stuur een email naar praktijk@hartvoorburnout.nl of bel 06-19721772