HART trajecten

HART trajecten

1. Preventie

Wil je een dreigende burn-out op tijd voorkomen? Dit traject helpt je wanneer je stress ervaart of overspannen bent. Je wilt een langdurige uitval vóór zijn en voorkomen dat je uitvalt. Dit traject bestaat uit 12 tweewekelijkse sessies. We starten met een 0-meting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarin bepalen wij samen wat je nodig hebt om terug naar ‘normaal’ te gaan. Halverwege het traject maken we een tussenbalans op en stellen we zo nodig onze aanpak bij. Tegen het einde van het traject doen we een eindmeting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en we kijken samen waar je staat. Eventueel kan je vervolgens het traject Nazorg volgen.

Kies voor je eigen gezondheid. Neem hier contact op voor het HART-gesprek!

2. Burn-out

Zit je al in een burn-out? Of heb je burn-out gerelateerde klachten? Dan is dit traject voor jou de route om hier uit te komen. Dit traject duurt 24 weken. Gedurende dit traject zien wij je in het begin elke week en daarna één keer om de twee weken. We starten met een 0-meting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Wij begeleiden je op basis van de uitkomsten van deze meting met de HART-methode. Tussentijdse maken we de balans op en we sluiten het traject af met een eindmeting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Eventueel kan je vervolgens het traject Nazorg volgen.

Kies voor jezelf, keer terug in je kracht. Neem hier contact op voor het HART-gesprek.

3. Nazorg

Je hebt met behulp van de HART-methode heel hard en goed aan jezelf gewerkt. Wil je voorkomen dat je opnieuw in een burn-out belandt? Dit traject steunt je wanneer je hersteld bent en weer aan het werk gaat. Daarbij kom je ongetwijfeld bepaalde uitdagingen tegen. Het is dan volkomen normaal dat je vragen hebt, dat je even moet wennen aan die nieuwe versie van jezelf. Fijn als je dan kunt terugvallen op iemand! Wij helpen je in dit nazorgtraject om de laatste stappen te maken zodat je weer vol goede moed aan de slag kunt gaan én blijven. Daarna heb je voldoende handvatten om het écht helemaal zelf te doen. Dit traject bevat 6 gesprekken, in een periode van 12 weken.