Gun jezelf een verkwikkende ontspanningsmassage

Welzijn voor rug, nek, schouders en benen, al vanaf € 75,-

Ontspanningsmassage

Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en gun jezelf een verkwikkende ontspanningsmassage. Laat je rug, nek, schouders, benen voor- en achterkant volledig onder handen nemen tijdens de 50 minuten durende massage voor  € 75,- Voel de spanning wegsmelten terwijl je geniet van een diepe ontspanning.

Voor een ultieme verwennerij kies je voor een uitgebreide massage van 75 minuten voor € 120,-. Hierbij worden niet alleen je rug, nek, schouders en benen behandeld, maar ook je armen en hoofdhuid. Ervaar een totale ontspanning en een hernieuwde balans van lichaam en geest.

De massages zijn niet alleen ontspannend maar bieden ook concrete voordelen zoals:

  • Het verlichten van spierspanning
  • Het bevorderen van de bloedsomloop
  • Het verminderen van stress en angst
  • Bevordering van de aanmaak van het gelukshormoon endorfine
  • Bevordering van de aanmaak van het knuffelhormoon exytocine

Laat je begeleiden naar een diep gevoel van rust en welzijn. Boek vandaag nog jouw ontspanningsmassage en geniet van een moment van pure ontspanning.

Ik heb dat alles gekend en gevoeld

Net als jij heb ik gevochten en met veel dingen geworsteld. Net als jij heb ik me schuldig gevoeld. Net als jij heb ik het gevoel gehad dat niemand mij begrijpt. En oh wat vond ik het zwaar om mijn kinderen een goede maaltijd voor te zetten. Ik voelde dat ik had gefaald als moeder, want een goede moeder serveert toch niet dag in dag uit pizza en friet. Ik vind goed en gezond eten belangrijk. Ik heb altijd zelf vers gekookt.

Ik ken je pijn. Ik weet waar je doorheen gaat.

Ik ken ook de weg naar herstel! Ik ben uit een zware burn-out. Ik sta nu te schitteren. Ik ben gezond en veerkrachtig. Ik voel me vrij en sta in mijn kracht. En dat kun jij ook. Daar help ik je graag bij met een ontspanningsmassage.

Neem direct contact met mij op voor een heerlijke massage. 

Meer informatie over ontspanningsmassages

Wat voor algemeen effect heeft massage?

Massages verbeteren de doorbloeding, verminderen spierspanning en pijn, en bevorderen de geestelijke en lichamelijke balans. Ze stimuleren geluksstofjes en verlagen stress.

Effect op korte termijn

Kort na een massage voel je je ontspannen en energieker. De effecten zijn tijdelijk, maar kunnen het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeren.

Effect op lange termijn

Op de lange termijn draagt massage bij aan het welzijn in een drukke maatschappij. Het helpt bij het verminderen van stress en het voorkomen van stress gerelateerde aandoeningen.

Voorkomen van langdurige stress

In een wereld vol prikkels is het cruciaal om rustmomenten te nemen. Massage kan regelmatig ontspanning bieden en stress verminderen.

Welke massage moet ik kiezen?

De keuze voor een massage hangt af van persoonlijke doelen en voorkeuren. Er bestaan diverse massages, van ontspannings- tot pijn verlichtende en energetische massages. De keuze hangt af van het gewenste effect.

  • Een klassieke ontspanningsmassage richt zich op ontspanning van het lichaam
  • Sportmassage richt zich meer op spier gerelateerde pijnklachten

Daarnaast zijn er nog tal van andere massages, zoals massages die zich richten op energieblokkades, voetreflex massages of holistische massages die tot doel hebben om je weer in balans te krijgen. Vaak worden verschillende massagetechnieken door elkaar gebruikt. Zoek je ontspanning, vermindering van pijnklachten? Of zoek je het meer in de holistische hoek en ben je op zoek naar balans? Het is dus erg belangrijk om bij het kiezen van een masseur ervoor te zorgen dat jij zelf het doel van de massage voor ogen hebt.