Het HART Gesprek

gratis kennismaking

 Herken je dit?

• Je bent fysiek uitgeput
• Je bent mentaal uitgeput
• Je bent niet in staat om te werken
• Je body, mind en soul zijn uit balans

Je voelt je krachteloos, uitzichtloos, machteloos, besluiteloos, wanhopig. Het ontbreekt je aan richting. Je denkt dat je nooit meer uit je burn-out komt. Je voelt je gevangen en kan je nooit ontspannen.

Hartkloppingen, angst- en paniekaanvallen, slecht slapen, spierpijn, hoofdpijn, het gevoel dat je dood gaat. Dat is heftig! Het lijkt erop dat je geen controle hebt over je emoties, over je gedachten. Je hoofd is oh zo zwaar en de tranen lopen over. Je kan geen gesprek voeren. Je komt niet uit je woorden. Je hebt het gevoel dat je hebt gefaald. Gefaald als ouder, partner, werknemer. En dromen die je had, wensen die je had in je leven, lijken stuk voor stuk kapot te gaan voor je ogen. Hoe lang nog? Komt het ooit goed? Zal ik hersenschade oplopen? Trekt mijn hart dit nog? Uitzichtloos, bang, intens verdrietig. Geen concentratie, geen puf, autorijden is een opgave. Alles wat je met gemak en plezier deed, is nu weg. Er is niets meer van over. Dat doet pijn.

Het gevoel dat niemand je begrijpt. En om eerlijk te zijn, je begrijpt ook niet hoe dit zover heeft kunnen komen. Je zoekt naar de oorzaak. Wat heb je over het hoofd gezien? Een heleboel puzzelstukken zonder overzicht. Schuldgevoel, een intens verdriet. Je wilt zo graag dat morgen de dag anders begint voor jou. Je wilt zo graag dat jasje, dat je over je heen voelt, van je afschudden. Maar dat gaat niet. Je dag begint met een smeekbede “Heer, help me deze dag door, want ik ben nu al op”. Je kinderen hebben je aandacht nodig, maar je kan ze geen aandacht geven. Je voelt je nog steeds verantwoordelijk voor je huishouden. Kinderen…wat voelt het zwaar!

 

Ik heb dat alles gekend en gevoeld

Net als jij heb ik gevochten en met veel dingen geworsteld. Net als jij heb ik me schuldig gevoeld. Net als jij heb ik het gevoel gehad dat niemand mij begrijpt. En oh wat vond ik het zwaar om mijn kinderen een goede maaltijd voor te zetten. Ik voelde dat ik had gefaald als moeder, want een goede moeder serveert toch niet dag in dag uit pizza en friet. Ik vind goed en gezond eten belangrijk. Ik heb altijd zelf vers gekookt.

Ik ken je pijn. Ik weet waar je doorheen gaat.

Ik ken ook de weg naar herstel! Ik ben uit een zware burn-out. Ik sta nu te schitteren. Ik ben gezond en veerkrachtig. Ik voel me vrij en sta in mijn kracht. En dat kun jij ook. Daar help ik je graag bij.

Kies voor je herstel. Neem direct contact met mij op voor het HART Gesprek. Dit gesprek bied ik je gratis aan.

Het Hart gesprek

In het HART Gesprek krijg je zicht op je herstel. Je krijgt vertrouwen in jezelf en in het proces naar je herstel. Je krijgt inzicht in de stappen die nodig zijn om definitief uit je burn-out te komen.

Tijdens het HART Gesprek zet je direct stappen naar herstel. Je maakt kennis met mij en mijn begeleiding en ervaart de weldaad van de ontspanningsruimte. Deze ontspanningsruimte is speciaal voor jou ingericht. Je gaat ervaren dat je uit je wanhoop en uitzichtloosheid komt. Je voelt dat het ook voor jou mogelijk is om definitief te herstellen van je burn-out.

Tijdens het HART Gesprek krijg je weer hoop en vertrouwen dat je uit je burn-out komt. Dat je weer gezond, fit, fysiek en mentaal sterk kan zijn. Dat je herstel niet meer zo lang hoeft te duren.

Wat levert het HART Gesprek je op?

Je voelt je gehoord, je voelt je gesteund, je krijgt hoop. Dat geeft je kracht. Dat geeft je vertrouwen. Je visualiseert jezelf al helemaal fit en gezond. Je ziet het voor je dat je al definitief hersteld bent van burn-out. Je visualiseert dat je staat te schitteren. Je voelt je fysiek, mentaal en emotioneel helemaal gezond.

Praktische informatie

Het HART Gesprek vindt plaats in mijn praktijk in Malden. Je kan gratis parkeren.

Het HART Gesprek duurt 1 uur.

Het HART Gesprek bied ik je gratis aan. Ik geef je de eerste stappen naar je herstel als cadeau.

Wil je definitief afscheid nemen van je burn-out? Wil je fysiek, mentaal en emotioneel helemaal fit en gezond zijn? Plan dan direct een afspraak voor het HART gesprek.