Over Gaiane Abrahamian

“Ik ben gevallen en weer opgestaan.
Ik ben opgestaan om je op te vangen wanneer je valt”

Gaiane Abrahamian

Over mij

Ik help jou om definitief afscheid te nemen van je burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben. Je bent definitief uit je stress, overspannenheid of burn-out. Je staat in je kracht en leeft vanuit je passie. Je voelt je mentaal en fysiek sterk. Je kan genieten en er is rust en ruimte in je hoofd.

Ik ben definitief genezen van mijn burn-out. Ik weet wat een burn-out met je doet. De zware wolken, het gevoel dat je er niet meer uitkomt, je angstig voelen dat er iets ernstigs met je aan de hand is. Het gevoel alsof je ziel je lichaam verlaat waardoor je in paniek raakt. Ik ken het gevoel wanneer je steeds terugvalt terwijl je denkt dat je stappen in de goede richting hebt gezet. Je voelt je weinig gesteund en ervaart veel onbegrip. Ik heb dat ook gekend.

Ik heb ontdekt hoe je definitief afscheid neemt van je burn-out. Ik sta nu volledig in mijn kracht en dat gun ik jou ook. Het is mijn passie jou uit je burn-out te helpen. Ik gun je definitief herstel. Ik gun je een vitaal en veerkrachtig leven, zowel mentaal als fysiek. Leven in plaats van overleven, genieten in plaats van jezelf te moeten voortslepen. Je vrij voelen in plaats van je gevangen voelen.

Leven vanuit je kern. Je van binnenuit laten stralen in plaats van steeds met een masker rond te lopen. Leven vanuit je passie, vanuit je hart.

Ervaring, opleidingen & eigen onderzoek

Ik heb jarenlang geworsteld met burn-out en heb verschillende therapieën gehad. Na elke therapie was ik teleurgesteld dat ik nog niet hersteld was. Ik ben dankbaar voor elke therapie maar uiteindelijk heb ik zelf ontdekt hoe ik definitief uit mijn burn-out kon krabbelen.

Nu terugkijkend ben ik dankbaar voor mijn burn-out. Mijn waardevolle ervaring heb ik aangevuld met trainingen en opleidingen. Zo ben ik onder andere opgeleid in Emotie en Pijn Reset. Ik heb me verdiept in de rol van het brein, hormonen, voeding en alle andere gebieden van body, mind en soul. Ik ben opgeleid in de MindScan, die breinmetingen maakt én als neuro-analist analiseer ik de uitkomsten van deze meting. 

Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan naar de vraag hoe dat komt dat het aantal burn-out gevallen in Nederland steeds toeneemt, terwijl er landen zijn waar burn-out niet of zelden voorkomt. De bevindingen van mijn onderzoek worden ondersteund door wetenschappelijke onderzoeken en maken onderdeel uit van mijn trajecten.

Samenwerkingen met andere professionals

Indien nodig werk ik samen met andere professionals: een slaapexpert, een osteopaat, een fysiotherapeut, een huidexpert, een voedingsdeskundige. Een integrale aanpak vind ik belangrijk zowel bij preventie als bij behandeling van burn-outklachten.

In de media

Luister naar mijn interview bij GL8:                          Lees het artikel in Topic

De HART methode

Ik heb een krachtige HART methode ontwikkeld. HART staat voor H-herkennen, A-accepteren, R-reactiveren, T-transformeren. Deze methode helpt je burn-out te voorkomen. Ben je burn-out? Dan helpt deze methode je definitief uit je burn-out te komen.

Daarnaast heb ik een team van professionals met wie ik samenwerk om jou zonder terugval definitief afscheid te laten nemen van je klachten.

Ik voel me geroepen jou te ondersteunen om definitief los te komen van je klachten en voluit te leven. Leven vanuit vrijheid, energie, vitaliteit, in overgave met gezonde en krachtige mindset. Dat je mag ervaren dat ook jij vanuit je kracht en passie kan leven. Jij bent uniek. Jij bent waardevol. Jij bent belangrijk. Jij staat centraal. Dat ervaar je tijdens mijn trajecten. Ik geef je mijn persoonlijke aandacht. Ik help je samen je pad naar herstel af te leggen. Jij moet het zelf doen. Het is jouw strijd maar ik wandel naast jou. Ik motiveer jou en ben een steun wanneer je pad moeilijk wordt. Je kan op mij leunen wanneer je denkt niet verder te kunnen. Ik ga je ondersteunen bij het maken van de stappen met behulp van nieuwe inzichten die ik je geef en praktische tools die je direct kan toepassen in je eigen herstelproces.

Mijn missie

“Maak zelf het verschil, wacht niet tot iemand anders het verschil maakt”. Dat is mijn missie. Leven met volle teugen. Genieten van dit leven want je krijgt maar één kans om te leven. Een dag in burn-out is er één te veel. Jij hebt recht om te leven in plaats van te overleven!

Ik geloof dat ook jij in staat bent om in je volle kracht te gaan staan en je energiek te voelen. Alles lijkt onmogelijk tot het mogelijk wordt. Ik heb ook getwijfeld of ik ooit weer zou functioneren. Het is mij gelukt om definitief te herstellen van een zware burn-out. Jij kan dat ook. En ik help je daar graag bij.

Meld je aan voor jouw Hart Gesprek

Wil je definitief afrekenen met burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben? Kies voor jezelf! Want als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg en dat is overspanning, overprikkeling, gezondheidsklachten en uitputting. Gun jezelf fysiek en mentaal vitaal leven.

Zet je eerste stap en meld je direct aan voor het Hart Gesprek. Dit gesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de krachtige HART methode.

Je ontdekt:

  • Welke eerste stappen je zet om definitief afscheid te nemen van je burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben;
  • Hoe je zelf je fysieke klachten kan verzachten;
  • Hoe je regie krijgt over piekeren.

Als bonus krijg je toegang tot de ontspanningsruimte waar je lekker tot rust komt in een elektrische relax fauteuil onder genot van een ontspanningsmuziek. Kies hieronder een datum die jou uitkomt. Maak nu een afspraak en ik kijk uit jou te verwelkomen in mijn praktijk.

Gaiane