Voel je dat je gefaald hebt?

door | 0 Reacties

Had je een andere voorstelling van

  • je leven
  • je werk
  • je huwelijk
  • je relatie met je familie of vrienden
  • jezelf als ouder, partner, kind, werknemer

Alles is te veel en te zwaar

Wanneer je een burn-out hebt, voel je dat je gefaald hebt. Gefaald als ouder, gefaald als een werknemer, als partner. Je zag je eigen instorting niet aankomen, nee!

Ik voelde ook dat ik gefaald had. Ik zag mijn eigen instorting ook niet aankomen. Sterker nog, ik dacht dat ik mijn grenzen kende n dat ze oneindig rekbaar waren.

Ik was teleurgesteld, ik was intens verdrietig, ik voelde me enorm schuldig vooral naar mijn kinderen en naar mijn werkgever toe. Ik voelde dat ik gefaald had!

Je hebt niet gefaald!

Nu denk ik daar heel anders over! En ik wil jou bemoedigen om je burn-out te omarmen. Je hebt niet gefaald! Je bent te hard geweest voor jezelf en te zacht voor anderen. Er was geen balans. That’s it!

Wanneer je een burn-out hebt, wil je één ding en dat is hersteld zijn! Je wil weer werken, meer aandacht geven aan je kinderen, moeiteloos boodschappen kunnen doen, met je vrienden afspreken.

Nu kom je met veel moeite door je dag heen. Juist tijdens een burn-out is het belangrijk om stil te staan bij je zegeningen en daar dankbaar voor te zijn. Ik begrijp dat dit niet gemakkelijk is, maar door hierbij stil te staan bevorder je de aanmaak van dopamine. Volgens een studie, uitgevoerd door de National Insitute of Health krijgt je hypothalamus in je brein een positieve boost wanneer je dankbaar bent. Deze zone beïnvloedt je slaap, je stress niveau en je algemeen gevoel van je goed voelen.

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor mijn zware burn-out. Een mooier cadeau kon ik mezelf niet toewensen. Ik ben gegroeid en ik straal! Door te kiezen voor mezelf, kies ik voor een ander. Door lief te zijn voor mezelf, kan ik  meer betekenen voor een ander. Ik ben veerkrachtig, voel een enorme blijdschap en vrede. Dat gun ik jou ook!

Buig je gedachten om en zie wat er gaat gebeuren.
* Je gaat stralen!
* Je gaat je vrij en veerkrachtig voelen!
* Je wordt lief en zacht voor jezelf.

Zie burn-out als een kans om te leren Leven in plaats te overleven!

“Burn-out is een slijpgereedschap die jou, een ruwe diamant tot een onbetaalbare, schitterende diamant maakt.”
~Gaiane~

Wil je definitief uit je burn-out komen? Ben je overspannen en wil je burn-out voorkomen? Ik help je daar graag bij. Als ervaringsdeskundige weet ik wat je voelt en hoe graag je uit je burn-out wil komen. Ik heb een krachtige HART methode ontwikkeld die helpt definitief afscheid te nemen van je burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek nu het gratis HART Gesprek.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download heb e-boek

Kies voor jezelf

De eerste stappen naar definitief herstel van je burn-out