Preventie
Voel je je steeds lustelozer en ben je snel geprikkeld? Heb je weinig puf voor sociale activiteiten en weinig energie? Ervaar je stress of voel je je overspannen? Ik weet als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Neem daarom meteen contact op, zodat een burn-out buiten de deur blijft. Met concrete tips en handvatten kun je weer met goede moed en nieuwe, gezonde inzichten aan de slag!

Burn-out
Ben je helemaal op? Slaap je slecht? Heb je angstklachten, paniekaanvallen, een snelle hartslag en vastzittende spieren? Als ervaringsdeskundige weet ik hoe waardevol een steunpilaar is in donkere dalen. Daarom begeleid ik je tijdens dit traject samen met andere professionals naar een compleet en duurzaam herstel. Dat doen we aan de hand van de HART-methode. Na een paar maanden maken we de balans op en kun je eventueel door naar het nazorgtraject.

Nazorg
Het is volkomen normaal dat je vragen hebt als je herstellende bent van je burn-out. Dat je even moet wennen aan die nieuwe versie van jezelf. Heel fijn dus, als je dan kunt terugvallen op iemand. Ik help je in dit nazorgtraject om de laatste stappen te maken zodat je weer vol goede moed aan de slag kunt. Daarna heb je voldoende handvatten om het ├ęcht helemaal zelf te doen.

Lezingen
Ben je werkgever en wil je meer weten over wat een burn-out inhoudt? Of wil je je managementteam informeren over dit onderwerp? Ik kom graag langs om wat handvatten te geven tijdens een lezing.

Retraite
Tijdens de weekendretraite gaan we met maximaal 5 deelnemers aan de slag met allerlei oefeningen en praktische tips uit de Total Mind-Body-Reset-methode. Even weg uit je dagelijkse omgeving, op een mooie groenrijke locatie waar je helemaal tot rust komt. Laat je verwennen en resetten, zodat je na dit weekend mentaal en fysiek krachtiger bent.